Bedrijf Connect als oplossing voor de lokale centrale

Bedrijf Connect is onderdeel van KPN EEN Vast Bellen (Hosted Telefonie) en verbindt een lokale telefooncentrale (PABX) over IP.

Bedrijf Connect sluit de telefooncentrale op uw locatie aan op het wereldwijde telefonienetwerk via een SIP trunk over een IP-dataverbinding. Binnen de trunk bestelt u spraakkanalen, welke gelijk staan aan het aantal gelijktijdige telefoongesprekken. Onbeperkt bellen Bedrijf Connect wordt aangeboden met onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. De gesprekstarieven voor internationaal bellen en voor bellen naar servicenummers brengen wij apart in rekening.

Bekijk de tarieven

Bedrijf Connect is onderdeel van KPN EEN Vast bellen, waardoor naast de benodigde licenties voor Bedrijf Connect, indien gewenst ook andere KPN EEN Vast Bellen licenties optioneel worden toegevoegd. De opties die te combineren zijn met Bedrijf Connect zijn: het Keuzemenupakket, Fax-naar-email, Afdelingsvoicemail en Gespreksopname. Deze opties worden gekoppeld aan een telefoonnummer, niet een gebruiker.

Daarnaast kunt u, als de maximale capaciteit van uw telefooncentrale is bereikt, cloud kantoorgebruikers en vast-mobiel geïntegreerde gebruikers toevoegen.

Zodra uw lokale telefooncentrale aan vervanging toe is maakt u gefaseerd de overstap naar KPN EEN Vast Bellen, zonder dat de telefoonnummers geporteerd hoeven te worden.