Supersnel en voordelig Zakelijk Internet met KPN ÉÉN

Met Zakelijk Internet supersnel en voordelig internetten

U wilt overal stabiel Zakelijk Internet, zodat u zorgeloos kunt mailen en online kunt werken. Met de betrouwbare internetverbinding van KPN, bent u verzekerd van een razendsnelle verbinding die past bij uw wensen. Dat is wel zo prettig!

De KPN EEN MKB internetverbinding heeft standaard een uptime van 95%. Met het Premium Servicelevel is de uptime zelfs 99,9% procent. Dat betekent dat uw verbinding gemiddeld 99,9% van het jaar actief is. Dat is ongeveer 364 dagen en 16 uur.

Voordelen KPN EEN MKB internet

 • Extra Veilig Internet
  Automatische bescherming vanuit de internetverbinding tegen malware, ransomware en virussen door blokkering van onveilige websites
 • Uitstekende Service Levels
  • Standaard worden eventuele storingen binnen 8 kantooruren opgelost.
  • Met Internet Premium worden eventuele storingen 24/7 binnen 8 klokuren opgelost.
 • 4G-Back Up
  Bij een eventuele internetstoring schakelt het modem automatisch over op de 4G Back-up. Zodra de storing verholpen is schakelt het modem weer over op ons vaste netwerk

Wat is 4G Back-up en hoe werkt het? 

4G Back-up bestaat uit een dongel met een simkaart. 

4G Back-up aansluiten op modem
De 4G Back-up wordt via een USB-poort aangesloten op het modem.

Modem schakelt automatisch over
In geval van een internetstoring op het vaste netwerk schakelt het modem automatisch over op de 4G Back-up.

U blijft online
Het modem haalt het internetsignaal nu uit het mobiele netwerk, in plaats van uit het vaste netwerk. U kunt zoals u gewend bent gebruik blijven maken van het internet.

VST heeft ons Zakelijk Internet zo georganiseerd dat wij op het kwaliteitsnetwerk van KPN zorgeloos kunnen mailen en online kunnen werken. Die zekerheid is voor mij erg belangrijk. 

- B. J. Mulder